Måndag igen

Alltså veckorna bara försvinner. De här året har gått helt sjukt fort, nu är det bara lite mindre än två månader tills jag fyller år!!!
 
Har spenderat helgen i Råneå. Varit hundvakt och lekt med mina små troll, igår var vi en sväng till mormor också innan Rasmus kom och hämtade mig. Vi hann precis komma hem så åkte vi till farmor med Kent, Kristina, Lea, Tor och Pappa och efter det blev det middag på Artic Thai.
 
Måste säga att för första gången har jag blivit riktigt besviken på maten och mer än vanligt besviken på servicen. Började med att Kent och Kristina fick sin mat och Lea blev utan. Lea, Rasmus & pappa fick vänta i 10-15 minuter innan vi fick maten efter de att K&K hade fått sin. Kristinas mat var inte färdigstekt så köttet (souvas) var rosa och kall på vissa ställen. Sen fick alla jätte lite mat och när jag äntligen (20 minuter senare) fick maten så sa hon i kassan "jag tyckte de var lite pommes, vill du ha mer?" och Ja det ville jag ju eftersom det var ungefär en sked pommes på tallriken.. Var bara tvungen att klaga lite men så kan de ju gå ibland, får hoppas de är bättre till nästa gång bara :)
 
Idag har jag och mamma varit till farmor och lämnat lite tvål, tandkräm osv. Sen gick vi på en promenad och det kändes såå skönt att äntligen ta sig upp. Har verkligen haft noll motivation att röra mig på senaste tiden.
 
Men nu ska jag gå och göra mig iordning. Ska följa med Maria, Astrid och Signe på ridskolan ikväll :) 
HAAAAADE!!
 
 
| | Kommentera |
Upp